Bilder kan vara bra på många olika sätt. Den här bilden tog jag med min lilla Canon EOS M5 ikväll när jag var ut med hunden. Det hade redan börjat mörkna lite och Lavskrikan var runt oss hela tiden och flög runt mig men det var nästa omöjligt att hinna med eftersom den var alldeles för nära. Men den här bilden blev jag ändå lite fäst vid, massor av oskärpa, men det är just den saken som jag tyckte gjorde bilden så pass bra att man kan visa den ofentligt.
Jag slog mig på en ännu svårare sak att fota med lilla kameran strax efter den här bilden, en fladdermus. Jag fick bilder även på den men den var betydligt svårare att fota så jag får göra lite nya försök senare på en sån.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to

  1. Marianne says:

    Jesses vad du har hunnit med mycket den här veckan. Själv har jag också hunnit med en massa, jag har t ex arbetat och så har jag….. eh…… få se nu…. eh… ja, arbetat… arbetat har jag hunnit med massor av.

    Hur som helst har du hunnit med flera fina bildbloggar och den här är riktigt fin. Känns lite som att den skulle kunna sitta på väggen över en säng. Lite drömsk. Jättefin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *