Solförmörkelse 25/10 2022

Solförmörkesle är alltid kul. Synd bara att det är så sällan, dessutom är ju risken att det ska infalla på en helgdag ännu mindre eftersom lördag plu söndag bara utgör 28,5% av veckodagarna. På det ska man räkna med att alla dagar inte innehåller klart väder och att det skulle vara klart väder just när det händer har jag ingen aning om hur stor sannolikheten om det är. Hur som helst är det ovanligt med solförmörkelse. Jag var i alla fall lite förberedd att ställa upp en kikare och projicera bilden men det var alldeles för molningt för det så jag tog med kameran och åkte tillbaka till jobbet och på väg tillbaka kom jag på att eftersom solen är så stark kanske det går att fota direkt på solen genom molnen. Jag testade och jag fick i alla fall denna bild på skådespelet.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *