Äntligen!

Äntligen har årets upplaga av motorvecka dragit igång. Jag har längtat efter att få komma mig till europabilsträffen på Gammplatsen. Precis som alla tidigare år lyckades jag inte ta mig dit eftersom jag hade en del andra viktiga saker att göra inför en kommande fotografering. Däremot han jag både med en stund på Trollringen och efter maten blev det drifting på flygplatsen. Bilden ovan blev favoriten för dag nummer 1.
Jag har i år tänkt att försöka utse en favoritbild av de bilder jag lyckas åstadkomma varje dag. Det är inte 100%-igt säkert att det blir en ”motorveckanbild” men alla bilder kommer att vara tagna under motorveckan i alla fall!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Äntligen!

  1. Marianne says:

    Riktigt snygg bild! Topp-poäng för den. Kanske t o m en av dina allra bästa bilder genom tiderna (i klass med den flygande måsen som fick mig nästan andlös för att den var så snygg).

    Den bilden skulle jag vilja ha i storformat på väggen. Tyvärr skulle den nog se lite malplacerad ut hemma hos mig.

    • Macke says:

      Blev lite nöjd själv också även om jag skulle velat ha den exponerat någon tiondels sekund senare så att konen försvunnit framför bilen men då hade vinkeln varit lite fel istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *