Pärlemomoln


Den här mogonen (igår) var helt fanastisk. Himmlen var full av pärlemomoln, så mycket har jag nog aldrig sett av dessa moln samtidigt.
När jag kom ut på gatan innan solen kom upp över horisonten var fanns dessa moln överallt över nästan hela himlen. Jag har skulle en sån här dag velat haft ett tonad ND-filter men det funkar ju ganska bra ändå, men när solen kommer upp vill man gärna ha himlen lite lägre exponerat för att få färgerna från molnen lite mer rättvisa. Man får underexponera bilden lite så att molnen inte fräts ut för mycket och tappar färgerna!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Pärlemomoln

  1. Marianne says:

    Fantastiskt fin bild…. eller jag kanske borde skriva ”himla fin bild”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *