Äntligen fotoläge


Äntligen har jag fått några bilder på steglits. Jag har sett steglits ett antal gånger längs kusten och neröver i mellansverige, men i Lycksele lappmark skedde det först nu i höst. Det har varit ett par här i Lycksele nu några dagar. Igår fick jag se hela sju stycken vilket verkar vara antalsrekord vid en och samma obs. Idag fick jag öka på det antalet på med två stycken till så jag fick ihop hela 9st med säkerhet, jag tror att det kan ha varit en eller möjligen två till men lyckades inte räkna ihop dessa med säkerhet.
Det bästa med det här är att jag fått ett par någorlunda bra bilder på dessa vackra fåglar. Jag tycker de är bland de finaste småfåglar vi har, kanske tycker jag det för att jag så sällan får se dom, men dom ÄR vackra i alla fall.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Äntligen fotoläge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *