Photoshop plugin

Fick ett tips på en serie med bra plugin för Photoshop. Jag har läst lite om dessa plugins nu och det verkar vara en rätt bra serie där jag funderar på två av dessa som jag troligen skulle använda en hel del, Sharpen-AI & DeNoise-AI verkar var mina två plugins. De har även flera andra intressanta plugins som t.ex ett som heter Gigapixel-AI där man kan om man behöver öka upplösningen på bilder för tryck m.m.
Behöver man fler än två plugin så är det bästa alternativet att köpa hela serien plugins men det går även att ladda ner fria provversioner innan för att testa innan man köper vilket jag ska göra innan jag köper men troligen kommer jag att köpa dessa två plugins om dom bara motsvarar mina förväntningar.
Givetvis fungerar dessa som de flesta andra plugins, man kan göra allt själv i photoshop men här är en färdig makro och man de här metoderna verkar funkar på alla typer av bilder.
https://topazlabs.com/

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Photoshop plugin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Notice: Undefined index: rerror in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 291