Utter

I dag fick jag äntligen se uttern jag sett spåren av ett antal gånger i vinter. Jag tror mig ha sett den tidigare men då bara huvudet och en del av ryggen ett fåtal sekunder om det nu inte var en mink, fast jag var rätt säker på att det var utter den gången också. I dag hade jag tur eftersom när jag såg den första gången idag hade jag inte någon kamera med mig så jag fick åka hem och hämta den. när jag då kom tillbaka en timme senare hade det börjat mörkna och ingen utter syntes först till. Men jag satte mig i en snödriva för att vänta och till slut så dök den upp på iskanten på andra sidan det öppna vattnet där den rullade runt lite och ”lekte” lite på snön ett tag för att sedan lägga sig och posera för mig. Avståndet och ljuset hade givetvis kunnat vara betydligt bättre men jag fick bildbevis i alla fall!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *