Skäggdopping

Idag lagom till lunchrasten kom ett larm i telefonen om att Sven Hyllienmark hade hittat en skäggdopping mitt i Lycksele. Jag var bara en minut från platsen så jag vek av och skippade lunchen. Jag förväntade mig att få se den mitt på älven men istället lyckades jag komma den mycket närmare än jag någonsin kunnat hoppats på. Det han bli ett gäng med bilder och dessutom ett par fina solstrålar som lyste upp fågeln riktigt fint.
Senast det var en skäggdopping i Lycksele var 2017 så det var riktigt kul och dessutom en rejält fin bonus att kunna ha den på väldigt nära håll. Jag och Henrik hade den länge och väl på bra fotoavstånd.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *