Ny art för mig

Vi hade lite tur kan man säga, jag och en kompis var på väg till Umeå och tänkte att vi kanske kan se Ägretthägern som just nu gör ett litet gästspel i trakterna. Vi stannade på platsen där den för två dagar sedan var observerad. Vi hade just stannat bilen så kommer den ”seglande” rakt mot oss och landar längst bort på åkern vi hade framför oss. Vi smyger oss lite närmare för att få bilder som går att använda då avståndet var väldigt långt. Det hade varit önskvärt att få komma lite närmare men vi fick se den och lite bilder trots att avståndet var stort så vi är ändå rätt nöjda!
För mig blev det en ny art att kryssa. Hoppas jag får fler tillfällen att se Ägretthäger och då på lite bättre fotoavstånd.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Ny art för mig

  1. Marianne says:

    Vilken tur ni hade och vilken jättefin fågel. Den hade jag gärna velat ta en bra bild på men om det var för långt avstånd för ditt objektiv så hade fågeln förmodligen bara blivit en vit prick på bilden om jag fotat med mitt objektiv.

    Som sagt var – tur för er och en jättefin fågel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *