Fisakren

1J4A2426_ram_1024För en gångs skull satt en intressant fågel vid Hällforsen utan att det var fullt med måsfåglar runtomkring. När det är mycket måsar brukar det vara lite trixigt att smyga sig på fåglar som sitter tillsammans med dessa eftersom måsar hjälps åt att hålla koll på omgivningarna. Idag hann jag före måsarna, det tog ca 30-45min innan jag var på platsen jag tänkt fota från, men det var det väl värt. Gluttsnäppan fiskade runt mig på ett par meters håll, ibland var den lite för nära för att min optik skulle klara av det. Den tittade på mig med jämna mellanrum men fiskade vidare varje gång.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Notice: Undefined index: rerror in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 291