Långresa på gång

1J4A3237_1024

Idag besökte jag några fiskgjusar, alla ungar flyger runt och sitter på och i närheten av boet men föräldrarna ser jag inte till idag. Troligen finns dom i närheten men jag undrar ändå om föräldrarna kan lämna boet före ungarna. Ibland följer ju ungarna med föräldrarna tillbaka till boet året efter och kan stanna så pass länge att nästa generation hinner kläckas då föräldrarna börjar stöta iväg de äldre ungarna. Det skulle vara skoj att lära sig lite mer om dessa fåglar.
Nu stundar en lång resa för dessa fåglar i alla fall och jag hoppas de kommer tillbaka nästa år för att ge en ny kull i detta bo som ligger nära till hands för mig. Gissar att det inte är många dagar innan dom drar iväg.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Notice: Undefined index: rerror in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 291