Några bilder


Vi åkte en sväng ner till Ljungaverk och stugan sista veckan på semestern. Det blev inte så många bilder men en del blev det i alla fall och av någon anledning hamnade det en hel del ”mörka” bilder på byggnader. Jag skulle gärna stannat ett par dagar och bara åkt runt för att titta på platser och fotat en del, men oftast hinner man inte med det då alla ”dagsaktiviteter” tar just hela dagarna. Jag hoppas dock att nästa sväng ner kan bli lite mer spontan då man kan fota och en bra kombination med det är geocaching då man ofta hittar dessa gömmor på intressanta platser.
Jag skulle vilja hinna ta en sväng i Torpshammar herrgård där det sägs att det spökar som på så många andra ställen i bygden!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Notice: Undefined index: rerror in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 291