Blodmånen!


Varför måste det alltid vara så kallt när allt roligt händer och varför händer allt på så obekväma tider på dygnet?
I natt eller i morse var det i varje fall dags igen för något spännande. Det var månförmörkelse och supermåne samtidigt vilket gjorde att man bara måste kliva upp och frysa fingrarna av sig, men som tur är har jag numera i alla fall handvärmare som fungerar riktigt bra, förvisso håller dom nog värmen lite kortare tid när det är så pass kallt som -31°. Det viktiga var i alla fall att jag skulle hinna få en bild på blodmånen och det fick jag, tyvärr så var det en del dis vilket gjorde att när månen ”slocknade” syntes det ganska mycket dis och gjorde att månen såg ofokuserad ut, så de bästa bilderna blev före och efter när månens ljus störde ut det lilla dis som fanns. Mitt under den mörka fasen trodde jag att linserna immat igen men till slut insåg jag att det faktiskt var disigt runt månen.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Notice: Undefined index: rerror in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 291