Spegel, spegel….


Det är inte ofta jag kommer ihåg saker jag tänkt ta kort på men ikväll hände det NÄSTAN! Jag har länge tänkt att jag ska passa på någon gång att hitta en vattenpöl när det är solnedgång. Det är inte så lätt som man kan tro, oftast när det är blött ute har det ju regnat, och vart kommer regnet ifrån? Jo moln, och när det är mycket moln brukar det inte vara så mycket solnedgång som är något att hurra över. Inte heller är jag nöjd med vatten från älven eller någon sjö. Det ska vara en vattenpöl som är tillfällig eller åtminstone en liten vattensamling.
Ikväll hade det regnat och det blev en solnedgång, MEN där jag befann mig syntes inte solnedgången optimalt. Som tur var hade jag med lilla M5:an så jag kunde faktiskt ta en bild i alla fall men önskar att det varit en lite annorlunda pöl och på ett solnedgångsvänligare ställe, men man tager vad man haver!
Nu väntar jag bara på norrsken efter att det regnat så man kan fota även norrsken genom en vattenpöl. Nu får jag verkligen hålla tummarna på att det ska inträffa. Det ska alltså regna så pass mycket att det ligger kvar vattenpölar på kvällen, molnen efter regnet måste skingra sig och sen är det bara att det ska bli bra norrsken till på dessa grundförutsättningarna.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Spegel, spegel….

  1. Marianne says:

    Jag skrev en lång kommentar här igår…. och nu upptäcker jag att den inte finns kvar. Konstigt.

    Nåja, slutsumman av det jag skrev var: Jättefin bild.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *