Kärrsnäppa

 

 Idag tänkte jag att jag skulle ta några bilder på kärrsnäppan vid hällforsen. Att fota gick ganska bra, men filma den var inte helt lätt. Det blåste så mycket att det inte gick att hålla kameran bra i blåsten. Jag var tvungen att hålla upp kameran lite för att komma upp i nivå med fågeln och det gjorde det hela väldans svårt i blåsten trots att jag låg stadigt på magen.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kärrsnäppa

  1. Marianne says:

    Fin pippi cch som vanligt fina bilder.

    Jag måste erkänna att om jag sett den fågeln skulle jag inte ha förstått att det var en något lite ovanligare fågel. Jag skulle bara ha varit glad att jag känt igen den som en snäppa. Fast jag brukar ofta säga fel och säga att de är en ”bena” av något slag 🙂

  2. Macke says:

    Du får väl kalla dom bensnäppor så täcker du det mesta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *