Favorit nr6

Idag fick det bli en bild tagen med mitt Tamron macro-optik på grannens gräsmatta. Lite underligt tyckte grannen att det var när jag låg på mage på deras gräsmatta, men dom bör nog vara van mina konstiga beteenden emellanåt.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Favorit nr6

  1. Marianne says:

    Man kan tro att det skulle vara en baggis att ta en fin bild av en utblommad maskros -boll men det är tammejtusan bland de svåraste motiven att få en bra bild på. Eller egentligen inte – man kan få bra bilder men de blir sällan så som man i utgångsläget hade tänkt, alltså som den bild man hade i huvudet innan man började fotografera. Det är lättare med maskrosorna som bara har ett par ”fröspridare” (vad heter det) kvar men just hela bollar är svåra.

    Din bild blev jättefin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *