Rökelser

Ikväll hade jag tänkt ut och fota lite kvällsbilder runt stan men vädret blev inte riktigt som man kunde önska så det fick bli lite studiolek istället. Jag och syrran tog med oss lite rökelser ner till studion och provade fota lite rök. Här är ett av resultaten.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Rökelser

  1. Marianne says:

    Himla fin bild. Fin färg också. Jag måste säga att jag tycker det var riktigt roligt – troligtvis för att det inte var så komplicerat.

    Jag måste ta mig i kragen och försöka plocka ut någon eller några av rökbilderna och lägga ut på min blogg. Det blev ju så fina även om inte alla blev allra bästa skärpan. Dessutom insåg jag ju inte förrän halvvägs in i fotograferandet (när du frågade) att jag hade glömt att ”nollställa” ISO-alternativet sist jag använde kameran. Bilderna med högre ISO-tal belv också helt okej men av förklarliga skäl ljusare bakgrund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *