Mycket fin höstdag!

Var ute i skogen i dag på förmiddagen tillsammans med Diza (hunden). Jag hade nog kunnat vara i skogen hur länge som helst idag då vädret var helt perfekt om jag bara haft med mig några fingerhandskar. Det blev kallt att hålla i optiken som är av metall.
Det fanns så mycket att fota, solen var framme och nu börjar den stå ganska lågt länge och det ljuset tycker jag om. Delar med mig några av dagens bilder här, Diza fick också vara med även om den bilden inte var något direkt snyggt porträtt men bilden när hon sitter och väntar på mig på stigen blev lite frän i svartvitt. Hon ser väldigt kamoflerad ut och dessutom ser hon ut som världens troll med den frisyren!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *