Nyårsken!

1j4a0326_1024Vid fyrverkerifotograferandet i år lyckades vi få norrsken på samma gång, vilket var tur men hade vi väntat ungefär en timme med att fara ut så hade vi kunns få dom grymmaste nyår/norrskensbilderna ”ever”. Det blev riktigt rejält med norrsken just innan jag var hemma så jag åkte iväg en kort stund för att bara ta några snabba bilder på norrskenet.
Hur som helst fick jag ganska bra bilder på fyrverkerierna, denna var kanske inte den bästa på själva fyrverkerierna men jag blev väldigt nöjd med helheten i den här bilden då någon står på den upplysta isen under taketen och lite norrsken i bakgrunden. DET tyckte jag blev riktigt bra!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *