Ung björn

Ikväll åkte jag ut en kort sväng och fotade den här lilla björnen. Den gick omkring och åt gräs utan att knappt bry sig om vad som händer runt omkring, Synd bara att ljuset inte var riktigt 100% för optimala bilder men betydligt bättre ljus än jag vanligen haft på mina möten med björn!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Ung björn

  1. Marianne says:

    Nämen vart tog min kommentar vägen? Nåja, det jag skrev var att det som vanligt är kanonfina bilder men jag fastnade lite extra för bild nr 3 (den med ”bara” huvudet) – det är något speciellt med den bilden. Alla bilderna är jättefina – får mig att sitta och bläddra fram och tillbaka bland bilderna gång på gång. Jättefina. Tummen upp för dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *