Bättre förr


Alla förståsigpåare säger att det faktiskt inte var bättre förr, men i vissa fall tycker jag nog att det faktisk var bättre förr. Om man ska ha ett tillbehör till kameran, bilen eller någon komponent till datorn ska man banne mig veta exakt vad man ska ha för något för att det ska passa. Hur noga man än tror sig vara så blir det ändå rätt ofta så att man köper fel tillbehör, reservdel eller komponent.
Jag har äntligen fått mig en trådutlösare till min gamla analoga Canon kamera. Det bästa är att den passar nog alla mina gamla kameror som har uttag för trådutlösare så visst tusan var det bättre förr, man kunde då gå in i en fotobutik och be om att få köpa en sån. I dag ska man veta vilket märke och modell man har och troligtvis finns det en massa funktioner på den så när man kommer hem så finns inte just den funktionen som man behöver.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *